Odlučila matematika


Nastup 16 .01. u Varaždinu potvrdio je kako zanimljiva natjecanja tek dolaze. Na 2. kvalifikacijskom  turniru za nastup među 12 najboljih  mlađih kadetkinja Hrvatske od naših igračica nastupila je Ana Pia Načinović. Ostvarila je 7 pobjeda i 2 poraza, ali joj to nije bilo dovoljno za plasman na TOP 12. Prvo mjesto osvojila je Radenić skor 8:1, drugo Matal 7:2, trece Jakopović 7:2 a četvrto Načinović. Pobijedila je prvo i trećeplasiranu ali je u krugu tri igračice sa 7 pobjeda i 2 poraza s jednakim brojem pobjeda i poraza u međusobnim susretima za tri poena bila slabija od Matal i Jakopović te osvojila 4. mjesto i status prve rezerve za TOP 12 najboljih 30- 31. 01. u Osijeku. 
Matematika nije bila ovog puta na strani Ane Pie.Vračale su se misli na svaki poklonjeni servis, olako zapucani balon, unatoč pobjedama poklonjenim poenima. Za ulazak među najbolje treba se boriti za svaku loptu, svaki poen, za svaki set, jer često puta odlučuju sitni detalji, pokazalo se to i u Varaždinu. Iskustva su to koja puno znače za daljnje nastupe.
Povratak poslije napornog turnira protekao je u dobrom raspoloženju, jer je i 4. mjesto
vrlo dobar rezultat. Kreću pripreme za nove turnire, prvi narednog vikenda ponovo u Varaždinu a i susret sa prijateljima za stolom u dvorani željno se očekuje.
Nastup u starijoj kategoriji  na TOP-u 12 najbolih kadetkinja Hrvatske je nova prilika
za potvrđivanje.


2 thoughts on “Odlučila matematika

 • January 17, 2010 at 11:41 pm
  Permalink

  Odlično Sandi samo napred s pisanjem,a Pia ko i dosad s treninzima i bit će sve ok.
  Pozdrav

 • January 18, 2010 at 2:30 am
  Permalink

  Pridružujem se čestitkama. Bravo Pia!

Leave a Reply