Bronca na državnom prvenstvu ml. kadetkinja

image

Brončane, Matea i Ana Pia

U tjedan dana dva državna prvenstva u dvije kategorije donijela su dodatne bodove i prvu medalju na takvom natjecanju za Ana Piu koja je u paru sa Mateom Pršurić došla do bronce.

Pozivom selektora Ana Pia je ostvarila pravo nastupa na državnom prvenstvu za kadete i kadetkinje koje se održalo u Splitu 24.04.2010. Raspored u grupi donio joj je četvrtu nositeljicu Markati od koje gubi 0:3 i Radenić koju pobjeđuje sa 3:1 što je dovoljno za ulazak u 1/8 finala gdje se Ana Pia susrela sa Jeger, prvom nositeljicom od koje je poražena sa 4:0. Uknjiženo je nešto bodova koje će značiti bolju startnu poziciju iduće sezone kada Ana Pia prelazi u kategoriju kadetkinja. Parove su odigrale Matea Pršurić i Ana Pia Načinović ali su u prvom kolu izgubile od varaždinki rezultatom 2:3 mada se stekao dojam da su nakon početnih 1:0 olako izgubile meč. Tako su obje istog dana završile natjecanje u Splitu.

Idućeg se vikenda, 30.04 do 02.05. u  Zagrebu održalo prvenstvo mlađih kadetkinja gdje su  rezultati bili bolji. Ana Pia je kao druga u grupi sa dvije pobjede i jednim porazom prošla u daljnji krug natjecanja.U 1/8 finala pobjeđuje 3:1 Franović. ¼ finala igra sa prvom nositeljicom Srebrnjak i gubi 3:0. Na kraju zadovoljni plasmanom među osam završavamo pojedinačni nastup. Natjecanje u parovima donijelo je još više radosti i veselja jer je Ana Pia u paru sa Mateom Pršurić došla do prve medalje na državnim natjecanjima. Cure su osvojile treće mjesto i nisu bile tako daleko od toga da prirede i dodatno iznenađenje. To je njihov drugi zajednički nastup pa je za očekivat da će dobrih rezultata biti još.2 thoughts on “Bronca na državnom prvenstvu ml. kadetkinja

  • May 3, 2010 at 8:37 pm
    Permalink

    Još jednom iskrene čestitke curama na osvojenom 3.mjestu na državnom prvenstvu

    Trener
    Jakovetić

Leave a Reply