Klupski turnir veseli četvrtak, treći


image
Najbolji među najboljima

Druženje koje je pokazalo dva lica. Borbeno i veselo u dvorani za stolnoteniskim stolom te ono još borbenije i veselije za velikim stolom dragog nam lokala u dvorani gdje se prije jela i pića na dodjeli medalja zapljeskalo najboljima a to su ovog puta bili:

u kategoriji seniora prvo mjesto osvojio je Robert Tarandek. Drugi ovog puta, Branko Jakovetić a treće mjesto pripalo je Mršić Borisu . Zatim slijede: Brajković, Ramsch, Jandriček, Slavić, Zahtila i Širola.

U konkurenciji rekreativaca kvalitetom i znanjem istakli su se gosti iz Novigrada. Prvoplasirani   Jugovac Riketo i drugoplasirani Benjak Rade održali su lekciju iz stolnog tenisa koju će ovog puta pamtiti trećeplasirani Marin Nović , pa onda redom Stojaković, Načinović i Matić koji moraju razmisliti o ozbiljnim pripremama do idućeg turnira.

Ono što veseli je to da se naš „veseli četvrtak” pretvorio u jako međunarodno natjecanje. Toga su svjesni svi oni koji su ponosno otišli kući okićeni medaljama. Zapljeskalo se još jednom i idejnom tvorcu ovog druženja treneru Toniju koji je i ovog puta bio glavni organizator. Neka ovo bude pozivnica za sve one koje takva događanja vesele. Dakle, dobrodošli na slijedeći turnir prvog četvrtka u maju!

Leave a Reply